Personal coach: over Gio

Mijn verhaal

Al van jongs af aan had Gio een voorliefde voor sport. Later verschoof dat naar beweging. Klimmen, zwemmen, vechtsport, skiën, … Gio deed het allemaal in zijn jongere jaren. Hij werkte maar al te graag om zichzelf te verbeteren. Winnen was niet de drijfveer maar wel de tips en tricks die ervoor zorgden dat hij de dingen beter kon doen. Telkens met als doel: fysieke progressie boeken. Door te investeren, op vlak van beweging/sport, werd Gio een betere versie van zichzelf. Form follows function is dan ook zijn levensmotto. Iets dat perfect aansluit bij Il Corpo Sano.

Gecertificeerd GMB coach

GMB staat voor Gold Medal Bodies. Het is een organisatie die mensen stimuleert om hun fysieke vaardigheden verder te ontwikkelen waardoor een individu beter leert bewegen. Gio is een gecertificeerd GMB coach en volgde, met succes, een opleiding van 3 maanden in het Verenigd Koninkrijk zodat hij jou de methodieken kan aanleren om zelf aan de slag te gaan. Tijdens een bewegings- en mobiliteitscoaching van Il Corpo Sano wordt steeds rekening gehouden met jouw doelen, mogelijkheden en grenzen. Als je alle excuses aan de kant zet en bewust kiest voor GMB coaching, zorgen we ervoor dat jij altijd fit bent om de dingen te doen die je graag doet.

De Il Corpo Sano-aanpak

In tegenstelling tot personal trainers gaat Il Corpo Sano op zoek naar jouw motivatie zodanig dat je beter gaat bewegen. Wat drijft je? Wat vind je leuk om te doen? Op welke manier kunnen (bestaande) oefeningen aangepast worden zodat het werkt voor jou? Dat is waar het om draait: een persoonlijke aanpak. We willen dat bewegen opnieuw een plezier wordt. Hebben we ontdekt hoe we dat ‘plezier’ kunnen triggeren? Dan wordt daar op ingezet, rekening houdend met het vooropgestelde hoofddoel.

GMB coaching: uniek in al zijn facetten

Het is waarschijnlijk zo dat je, vroeger in je jeugd, op een bepaald moment bent gestopt met het leren van nieuwe (fysieke) vaardigheden. Rennen, klauteren, kruipen, springen, … Maar wat gebeurde er toen? Zoals de meeste mensen ging je vervolgens zitten en werken. Wij zijn ervan overtuigd dat het daar niet moet stoppen. Het is belangrijk dat je je lichaam gebruikt waarvoor het gemaakt is, namelijk bewegen. Form follows function.

Waarom kiezen voor GMB coaching?

  • Maximaliseer je fysieke autonomie
  • Verbeter je manier van bewegen
  • Stimuleer je flexibiliteit
  • Bouw meer kracht op
  • Creëer meer evenwicht en balans (in je leven)

Wil jij je laten begeleiden door personal coach Gio?

Start nu met bewegingscoaching en behaal jouw doel.

Samen gaan we op zoek naar een intrinsieke motivatie waardoor je beter beweegt.

Wil jij je laten begeleiden door personal coach Gio?

Start nu met bewegingscoaching en behaal jouw doel.

Samen gaan we op zoek naar een intrinsieke motivatie waardoor je beter beweegt.