Meer evenwicht in en
waardering voor je lichaam

Meer balans in je lichaam

Het hele idee van bewegings- en mobiliteitscoaching bij Il Corpo Sano is dat je je beter in je vel voelt én dat je opnieuw de dingen kan doen waar je plezier aan kan beleven. Zonder excuses of uitvluchten te moeten verzinnen. De focus ligt niet op prestige maar wel op het behalen van fysieke/persoonlijke doelen waar jij iets aan hebt op korte en lange termijn. Hebben we die met succes behaald? Dan zal je automatisch meer evenwicht ervaren in je lichaam. Niet alleen op fysiek vlak maar ook wat betreft je mentale weerbaarheid.

Neem vrede met hoe je eruitziet

Laten we voorop stellen dat uiterlijk ondergeschikt is aan je fysieke prestaties. Niets is onmogelijk, op voorwaarde dat je echt wilt. Doorheen de coachingssessies zal je merken dat je je eigen lichaam meer en meer gaat waarderen. Bewegings- en mobiliteitscoach Gio stimuleert jou doorheen het volledige traject op een actieve, motiverende manier.

Hoe pakt Il Corpo Sano dat aan?

Body positivity

Eén van de dingen die we je graag bijbrengen tijdens het traject is onder andere body positivity. Body positivity staat voor het accepteren en respecteren van je eigen lichaam. Het is belangrijk dat je je waardeoordeel niet verbindt aan uiterlijke kenmerken.

Progressie

Onze coachingstrajecten zijn misschien vooral bedoeld om vooruitgang te boeken op lichamelijk vlak, maar daar stopt het niet. Onbewust heeft dit alles invloed op meerdere domeinen. Zo zal je bijvoorbeeld sterker in je schoenen staan, minder snel een blad voor de mond durven nemen, makkelijker reageren, …

Less is more

Wil jij écht aan de slag gaan om je lichamelijke doelen te bereiken? Dan moet je niet hoofdzakelijk investeren in peperdure fitness abonnementen of fitnesstoestellen voor bij je thuis. De basis, het fundament is en blijft nog steeds je motivatie. Bovenstaande faciliteiten en middelen kunnen wel aanvullend werken.

Wil jij je meer evenwicht in je lichaam brengen?

Start nu je bewegings- en mobiliteitscoaching bij Il Corpo Sano.

Samen gaan we op zoek naar een intrinsieke motivatie waardoor je beter beweegt.

Wil jij je meer evenwicht in je lichaam brengen?

Start nu je bewegings- en mobiliteitscoaching bij Il Corpo Sano.

Samen gaan we op zoek naar een intrinsieke motivatie waardoor je beter beweegt.